Norsk mat, hvilke fordeler har det?

Snackspaprika
Kort reisevei
ikon-avkryssningsboksKort reisevei
Når matvarene har kort vei fra produsenten til butikken betyr det at de kan henge lenger på planten før de høstes. Dette betyr bedre smak og flere næringsstoffer i maten. I tillegg får vi den miljømessige fordelen med mindre transportutslipp.
norskmat-1-1
Snackspaprika
Vekstforhold
ikon-avkryssningsboksVekstforhold og smak
Vekstforholdene i Norge er svært gode til produksjon av mange typer frukt og grønnsaker. At temperaturen er lav gir lenger veksttid, noe som gir en bedre og fyldigere smak på råvarene.
norskmat-2
Snackspaprika
Trygghet
ikon-avkryssningsboksTrygghet
Norge har strenge regler for hva som er lov å bruke av kjemiske stoffer knyttet til matproduksjon. Miljøgartneriet strekker seg enda lenger enn norsk lovgivning og bruker nyttedyr i stedet for kjemikalier for å bekjempe skadedyr. Dette gir deg gode, trygge matvarer med minst mulig sprøytemidler, og vi unngår utslipp av farlige stoffer i naturen.
norskmat-3
Ikon til Det Norske Måltid

Forsknings- og
nyskapningsprisen 2015

Rogaland Forsknings- og Nyskapningsfond er opprettet for å stimulere til regional næringsutvikling, kompetanseutvikling og næringsrettet forskning.
Miljøgartneriet er stolte av å være mottakere av denne prisen for 2015.
Ikon til Det Norske Måltid

Nominert til pris på
Det Norske Måltid

Det Norske Måltid kårer de beste mat- og drikkeproduktene i Norge, og er landets viktigste og mest prestisjefylte prisutdeling.

Miljøgartneriet var med sin Snackspaprika / Søt paprika blant finalistene til Det Norske Måltid 2015, i kategorien "Årets det grønne - naturelle".
Miljøgartneriet as
Kviamarka,  4365 Nærbø

post@miljogartneriet.no
+47 916 10 421
Miljøgartneriet as
Kviamarka,  4365 Nærbø

post@miljogartneriet.no
+47 916 10 421