Det finnes veldig mange sorter av både tomat, paprika og chili, med store variasjoner i smak. Vi har valgt ut de sortene som har den beste smaken og kvaliteten.
Optimal gjødsling
Optimal gjødsling
Den riktige mengen næring i de ulike vekstfasene gir produktene både den næringen og den smaken som gjør de så gode både i smaken og for kroppen.
Tilpasset klima og vekstmiljø med fokus på smak
Tilpasset klima og vekstmiljø med fokus på smak
Omgivelsene påvirker oss alle. Det gjelder også tomater, paprika og chili. Ved å gi plantene så optimale vekstforhold som mulig, med lang modningstid, får vi fram de beste kvalitetene med produktene.
Henger lengst mulig på planten
Henger lengst mulig på tre planten
Ved å la grønnsakene og tomatene modnes på planten, i stedet for å la dem modnes etter høsting som er vanlig for produkter som skal transporteres langt, får produktene en naturlig god og fyldig smak.
Vokser sent
Vokser sent
Ved å ha gode muligheter for regulering av lys- og varmeforhold kan veksttiden for plantene kontrolleres godt. Planter som vokser sent får mer og fyldigere smak.